Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



keskiviikko 30. tammikuuta 2013

TANGLE TEEZER


       

         "making my mornings easier"


Sano hyvästit takuille ja vähennä dramaattisesti hiusten katkeilua, haaroittumista    ja vahingoittumista, seurauksena hiusten huonosta kohtelusta.

   Tangle Teezer on kuuluisan hiusten-värjääjän Shaun P:n hengentuote, 30 vuoden kokemuksella.
 Shaun P:n mukaan Tangle Teezerillä saa parempia tuloksia kuin millään
muulla markkinoilla olevilla tuotteilla.






Todellakin hyvästit takuille. Tulen "vähän" myöhässä, mutta en vaan ole aiemmin lämmennyt tälle typerän näköiselle hiusharjalle, joka näyttää ennemmin siltä että se on tarkoitettu eläinten turkin hoitoon kuin ihmisten hiuksille.
Aivan fantastinen hiusharja, selvittää takkuisen tukan kädenkäänteessä ja hellävaraisesti.
Tangle Teezer avaa takut hiuksia katkomatta ja silottaa samalla hiuksen sarveiskerrosta. Itse harjasin päänahkaa eestaas vaan silkasta nautinnosta, laittaa pintaverenkierron liikkelle. Lyhyet joustavat piikit mukailevat päänahkaa ja hiuksia. Harjasta on helppo pitää kiinni, koska muotoilu on niin "käteen käyvä".
Oikoo myös märän tukan repimättä. Ihanaa.

Itse ostin mustana, tuon ylemmän kuvan "perus-mallin". Hinta oli n.16e.

Alla olevassa kuvassa on käsilaukkumallit, jotka ovat pienempiä kooltaan ja piikkien suojaksi tulee "kansi". Eikö olekkin sööttejä?

               




 Nämä hassun näköiset harjat ovat saaneet paljon tunnustusta.












Kuka muu on menettänyt sydämensä TANGLE TEEZERILLE? Harjoja saa ostettua monesta eri verkkokaupasta ja joistain kampaamoista, omani ostin Sokokselta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti