Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Paluu huulijuttuihin...

Lupasin aikaisemmin täällä palata takaisin aiheeseen.


Olen siis parisen viikkoa sitten käynyt laitattamassa täytettä huuliini. Kerroin aikaisemmassa postauksessa, että edellinen toimenpide sattui kovasti ja kivuliastoimenpide velloi takaraivossa pitkään, mutta tästä kerrasta olen TÄYSIN eri mieltä.
 
 

Kerron siitä teille.
Menin  hoitolaan tarkoituksella heti töiden jälkeen, jotta en kerkeisi jännittää. Viiden minuutin kävelymatkalla jännitys kerkesi kuitenkin tulla päälle ja hoitolan ovesta sisään astuessani tunsin sisuskalujeni pyörähtävän ympäri ja tärisin kuin haavan lehti.
Pian asetuin puoli-istuvaan asentoon "hierontapöydälle". Katsottiin yhdessä peilistä mitä kohtia huulissani parannellaan. Päätttiin nostaa suupieliä vähän ylöspäin, jotta saadaan surullinen-yleisilme vähä iloisemmaksi. En tarkoita mitään jokeri-ilmettä kuitenkaan.



Toimenpiteen teki Marjut. Hän levitti puudutusgeeliä ylähuuleeni ja suupieliin. Odottelin n.20 min jotta puudutus alkaisi tehoamaan. Jännitti ihan pirusti. Pyysin ison tupon papreria käsiini, koska kerroin silmieni vuotavan valtavasti pistojen aikana. Sain myös syliini tyynyn rutistettavaksi, se oli ihanan huomaavaista :) 





Ensimmäinen pisto, ei tunnu missään, toinen pisto, ei tunnu missään, kolmas pisto eikä edelleenkään sitä kamalaa kipua jota odotin. En tarvinut paperia, pyyhkiäkseni kyyneleitä, enkä puristanut tyynystä täytteitä ulos. Olin ihan innoissani. Marjutin pistämistekniikka oli niin hyvä, etten tuntenut juurikaan mitään. Laitettiin kaksi pistoa alahuuleen, jota ei oltu edes puudutettu. Se nipisti hiukan, muttei tullut edes kyyneliä silmiin. Pian koko operaatio oli ohi ja olin aivan innoissani sen helppoudesta.
Jätettiin ainetta n.1/5 jemmaan, ajatuksena oli käyttää se myöhemmin, kunnes turvotus laskee huulista ja nähdään mihin kohtiin loppu Ellansé olisi hyvä laittaa. Haluaisin lopun aineen laitettavan ensi viikolla. En ole kertakaikkiaan ehtinyt aiemmin.
Tämän hoitokerran jälkeen ymmärsin miten tärkeää on oikeanlainen pistotekniikka. Uskallan väittää että Marjutilla tekniikka on täydellinen!
Kävin siis huulten täyteainehoidossa täällä
LUMO Day Spa.ssa tehdään erilaisia hierontoja, täyteainehoitoja sekä geelikynsiä.
Tässä muutama ennen ja jälkeen kuva. Vasemmalla kuvat ennen operaatiota ja oikealla operaation jälkeen. 






Valitan kuvien laatua, ne on ihan puhelimella räpsitty, mutta kyllä te nyt edes hiukan pääsette jyvälle muutoksesta. Pystyin menemään seuraavan päivänä vallan hyvin töihin, ei mustelmia, pieni turvotus huulissa tietenkin oli. Itse olen lopputulokseen tosi tyytyväinen ja siksi voinkin käsi sydämellä suositella LUMO Day Spa.ta muillekkin.

Jos joku haluaa tietää lisää, kerron mielelläni :)




 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti