Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Seerumi-Dilemma


Auttakaa minua. Nimittäin nyt tuli suuremman luokan valinnanvaikeus. Tiedättekö, että joskus tuntuu että olisi vaan helpompi mennä kauppaan ja ostaa yksi tuote sieltä pienen vertailun ja mietinnän jälkeen, ja olla vaan tyytyväinen valintaansa. Mutta kun esimerkiksi tällä hetkellä kotoonta löytyy korkkaamattomana kolme täysikokoista, eri tyyppistä ja eri valmistajan seerumia ja tekisi mieli avata ja kokeilla niitä kaikkia. Tai kukas minua kieltää korkkaamasta kaikkia kolmea kerralla?... no minä itse. Olen nimittäin päättänyt avata aina yhden tuotteen kerrallaan enkä lähde sooloilemaan kaikkien purnukoiden kanssa ristiin rastiin. Haluan käyttää yhden hoitotuotteen kerrallaan jotta voin huomata ( tai olla huomaamatta) sen vaikutuksen ihoon. Eli pyrin pitämään käytössä yhtäaikaisesti yhden seerumin, yhden päivävoiteen ja yhden yövoiteen. Putsareiden kanssa saatan välillä lipsua ja kokeilla samanaikaisesti muitakin.

Tämän hetkinen seerumi on Lancomen Visionare. Tykkään siitä, mutta ei ole herättänyt mitään suurempaa wou elämystä. En ostaisi toista, mutta jos saisin lahjaksi niin toki käyttäisin sen. Visionare on ihoa korjaava seerumi joka silottaa ryppyjä, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.


 

Yksi vaihtoehto olisi Estee Lauderin Idealist-seerumi joka käy periaatteessa kaikille mutta eritten suositellaan laajoista ihohuokosista ja pienistä epäpuhtauksista kärsiville, samealle iholle ja tuote myös uudistaa ihoa.


Toisena vaihtoena on Diorin Capture Total One Essential jossa on Detox-vaikutus, joka pistää ihon kuona-aineet liikkeelle, uudistaa tehokkaasti jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä, sekä tehostaa muiden hoitotuotteiden ( yö- ja päivävoide) vaikutuksen jopa nelikertaisesti.


Ja kolmantena tosi mielenkiintoisena tuotteena olisi tarjolle luxus 100% tyrniluomutuote Bio2You.n Organic Antiagening Facial Skin Serum jonka olen saanut blogini kautta testattavaksi. En ole koskaan käyttänyt kasvoille luomutuotteita, ei ole siis mitään kokemusta tämänkaltaisista tuotteista.Tuotte lupaa hidastaa ryppyjen syntymistä, uudistaa, rauhoittaa ja edistää kollageenin tuotantoa. Vähentää myös pigmentaatiota sekä parantaa mikroverenkiertoa.

 

 

Tää saakutin sama probleema joka kerta, ihanan vaikeaa! :D Estee Lauder kiinnostaisi koska se on koostumukseltaan hieman silikoninen, Dior kiinnostaa Detox-vaikutuksensa ansiosta ja Bio2Youn tuote kiinnostaa erilaisuutensa takia.

Mietiskelen vaan, että minkä näistä ottaisin seuraavaksi käyttöön?

 

Ps. Edellisen postauksen arvonta vielä voimassa, käykää osallistumassa :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti