Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sensai -superpuhtaat kasvot

Sensain Kaksoispuhdistus, voiko ihanampaa olla?

No ei voi. Olen kokeillut useiden eri sarjojen puhdistusmenetelmiä, ja pidän monistakin, mutta aina vaan ykköseksi nousee Sensain kasvojen puhdistustuotteet.

Sensai Silky Purifying tuotteet pohjautuvat Japanilaisten naisten kauneus- ja puhtaus tottumuksiin. Itse ainakin kadehdin Japanilaisten naisten silkkistä ihoa, ja siksi käytän juuri näitä tuotteita.
Olen käyttänyt Sensain tuotteita puhdistukseen ja ihon kosteutukseen reilun puolen vuoden verran lähes tauotta ( tietenkin välillä kokeilen mielenkiinosta jotain uutta tuotetta toiselta sarjalta ) ja olen todellakin huomannut miten ihon pinta on muuttunut karheasta huomattavasti sileämmäksi.

Kaikki Sensai-sarjan tuotteet sisältävät ylellistä Koishimaru- Silkkiä! Tämä ainesosa on erittäin tehokas kosteuttaja ja näin parantaa huimasti ihon kosteuspitoisuutta. Juuri tämä Koishimaru saa aikaan tuotteiden ylellisen koostumuksen ja mielettömän ihanan tunteen iholla.

Seuraavaksi todellakin vain pintaraapaisu Sensain puhdistusmaailmaan, mutta yhtään lukijoitani aliarvioimatta, ehkä teidänkin mieleen jää paremmin kun etenee askel askeleelta :)




Ykköspuhdistuksen ( Step 1)  ideana on irroittaa iholta meikki ja tali.
Itse olen ihastunut  vesiliukoiseen, ihanan paksuun kosteuttavaan puhdistusgeeliin joka sulaa ihoon ja ikäänkuin nostaa meikin ja epäpuhtaudet ihon pintaan. Joskus laiskottaa  silmämeikin puhdistus, olen myös hellästi hieronut tätä silmiin. Vaahto huuhdellaan pois ja sopii kaikille ihotyypeille. Mieletön.

Tuote näyttää tältä:

Sensai  CLEANSING GEL WITH SCRUB  h. n.52e


Kakkospuhdistuksena ( Step 2)  käytän vaahtoavaa putsaria. Täyteläinen vaahto menee syvälle ihohuokosiin ja puhdistaa tehokkaasti sieltä kaiken lopun jota ykköspuhdistuksella ei tavoittanut Valmis vaahto on runsaan tuntuista ja levitän sen kosteille kasvoille heti kun olen pessyt geelipuhdistuksen pois. Kasvoille jää ihana, raikas pehmeä tunne.  Soveltuu normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle.

Tuote näyttää tältä:



Sensai INSTANT SILKY FOAM h. n 52e


Sensain puhdistuksia on enemmänkin, mutta nämä joita esittelin ovat tällä hetkellä käytössäni. Toki olen käyttänyt muitakin koostumuksia joita on saatavilla.

Muita sensain puhdistuksia, Step 1: Cleansing oil, Cleansing Cream ja Cleansing Milk

Step 2: Mud Soap, Creamy Soap ja Milky Soap


Ihania kaikki. Tuotteet tuntuvat arvokkailta mutta kestää käytössä kohtalaisen kauan, koska aineita ei tarvitse "lutrata" paljoa. Käykää tutustumassa Sensain puhdistuksiin, pyytäkää apua myyjiltä jos tuntuu epävarmalta seisoa hyllyn edessä.
 
Believe me, tähän sarjaan jää koukkuun jo pelkästään tuoksun vuoksi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti