Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



keskiviikko 20. helmikuuta 2013

-Hyvänmielenostos-

 

Tämä on taas se ostoskeikka: "pakko ostaa vaikkei tarvikkaan". Mutta nämä oli ihan oikeasti pakko ostaa ihan vaan siksi koska tuli tosi hyvä mieli :)

Kyseessä on Wanhan Markin Laventeli Käsisaippua ja Laventeli Palasaippua


                                            Käsisaippua 9,95e ja Palasaippua 6,95e

Olen usein ostellut näitä tuotteita esim lisäksi johonkin joululahjaan, yhtään tajuamatta että olen joka kerta paitsi kilauttanut rahaa kaupan kassaan, niin myös tukenut eläkkeellä olevia eläimiä! Miten ihmeessä multa on mennyt noin tärkeä tieto ohi.

Eläinrakkaana ihmisenä tuli ihan kylmät väreet kun luin saippuapulloon liitettyä pahvilappua, jossa lukee seuraavasti.


"Wanha Markki on Etelä-pohjanmaalla sijaitseva taiteilijakoti, joka ylläpitää eläinten vanhainkotia. Eläinten vanhainkoti on Suomessa ainoa laatuaan. Olemme toimineet vuodesta 1999 lähtien ja löytäneet kodin jo usealle sadalle lopetusuhan alla eläneelle eläimelle. Toimimme vapaaehtoisvoimin ja rahoitamme toimintamme tuotemyynnistä saaduin varoin. Ostamalla tämän tuotteen olette mukana tukemassa tätä tärkeää toimintaa. Kiitos!"


Jos haluatte lisäinfoa Wanhasta Markista, toiminnasta ja tuotteista, käykää tutustumassa täällä.

Eläimet ja eläinten auttaminen on muutenkin lähellä sydäntäni, joten tästä ostoskeissistä tuli erityisen hyvä mieli :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti