Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



maanantai 14. tammikuuta 2013

elite-makeup


Merkki elite on ollut entuudestaan minulle tuttu vain maailmankuulusta mallitoimistosta ja upeista malleista. Tuntuu kuin olisin kulkenut silmät kiinni koska löysin eliten kosmetiikkasarjan vasta nyt. Johtunee ehkä siitä, että asioin tosi harvoin City-Marketissa tai Anttilassa jossa näitä myydään.
No jokatapauksessa tämä meikkisarja on lanseerattu jo vuoden 2012 keväällä.











Seisoskelin hetken hyllyn edessä ja katselin kosmettiikahyllyn yleisilmettä, hieno, tyylikäs, tumma, yksinkertainen, siitä tuli mieleen semiselektiivinen kosmetiikka.

En oikeastaan tarvinnut mitään, mutta pakko oli saada testata jotain, valitsin siis helppoa kokeiltavaa. Päädyin kulmakynään ja nestemäiseen eyelineriin.


Valitsin elite brow desingerista sävyn 02-Dark Brown, joka olikin yllättävän hyvä sävy, ei ollenkaan sellainen punaruskea niinkuin useat tummanruskeat kulmakynät tuppaavat olla. Terä on sopivan pehmeä/kova ja tulee kiertämällä kynästä ulos. Terä on hyvin kapea joten sillä saa tarkkaa jälkeä. Kynän toisessa päässä on pieni valkoinen muovi harja ( tosin aika omituisen kova ) jolla saa kulmakarvat järjestykseen ja ehkä himan pehmennettyä jälkeä. Kynä on myös waterproof eli vedenkestävä. En ole varma allekirjoitanko vedenkestävyyden, mutta ainakin pitkäkestoinen. Hinta n.10€
Voi olla, että tästä tuli Sensain kulmakynän kilpailija ;)


elite-Matt liner on mattamusta nestemäinen silmänrajaustuote, joka toimii ihan moitteettomasti. "kynän" pää on tussimainen (ei kuitenkaan sellainen niinkuin tussissa :D) rajauksen saa tehtyä tarkasti ja se pysyy luomilla, vaikka pikku viimassa silmät vuotaisivatkin. En vain tiedä miksi valitsin mattamaisen rajauksen kun tykkään enemmän ihan tavallisesta kiiltävästä. Mutta ei moitteen sanaa tästäkään tuotteesta. Hintaa en kyllä muista, koska kuitti meni roskiin mutta olisiko ollut 15-20€.n hujakoilla.


eliten tuoteskaalasta löytyy kaikki meikkituotteet joita tarvitsee, pohjustuksista lähtien.Myös peilejä, suteja, siveltimiä, sieniä ja kaikki ovat viimisen päälle tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja. Tuotteita löytyy myös hiusten kampaamiseen, kiinnitykseen ja koristeluun. Kynsien hoitoon löytyy viiloja ja maikyyrisettejä.

Kaikkia tuotteita yhdistää laatu ja todellinen ranskalainen tyylikkyys!

Käykää ihmeessä kurkistamassa!

1 kommentti:

  1. Mistä ko. kulmakyniä saa ostaa ? (muualta kuin Anttilasta, siellä ne ovat aina loppu)

    VastaaPoista