Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Esteettiset injektiohoidot

 

Huulien muotoilu ja täyttäminen

Huulet ja hymy ovat usein katseen keskipiste ja niiden kaunis ulkonäkö on merkittävä. Huulet myös vanhenevat ja ikääntyessään ne menettävät muotoaan, rypistyvät ja kapenevat!

 

 

-Huuliin injektoidaan ohuella neulalla hyaluronihappopohjaisia täyeaineita. Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava luonnontuote. Se kuuluu myös ihmisen elimistön tuottamiin aineisiin.
Hyaluronihappo on geelimäinen koostumukseltaan ja sitoutuu injektoiituun kudokseen. Sen pitoisuus tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Aikaansaadun ulkonäöllisen tuloksen kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa reilusti yli vuoteen. Aine saattaa olla kudoksissa vielä pidempäänkin.-



Kauniit ja luonnolliset huulet ovat taas toiveenani


Itselleni on noin vuosi sitten laitettu Perfechta- nimistä täyteainetta 1ml ( 1 ampulli) ylähuuleen.  Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että se sattui aika kovin. Huuli oli luonnollisesti tosi turvoksissa heti hoidon jälkeen ja myös seuraavana päivänä. Kun turvotus laski, olin kyllä tosi tyytyväinen tulokseen. Kipu kummitteli mielessä muutaman viikon, mutta heti sen unohdettua teki mieli ottaa vielä vähän lisää :D No en ottanut kuitenkaan. Minua jäi harmittamaan se, ettei Perfechta kestänyt huulissani kuin puolisen vuotta. Huulet kävin laitattamassa  TÄÄLLÄ


Nyt on tultu taas siihen tilanteeseen, että haluaisin ottaa täytettä ylähuuleen. Aion sietää sen kaiken kivun uudelleen koska kyllä se oli sen arvoista! Tällä kerralla en aio ottaa Perfechtaa, vaan pitkäkestoisempaa hyaluronihappovalmistetta nimeltä:

Ellansé
-Ellansé on markkinoiden tutkitusti pitkäkestoisin ja turvallisin täyteaine,
joka ensimmäisen hoitokerran jälkeen takaa kauniin lopputuloksen jopa neljäksi vuodeksi. Ellansén edistyksellisen teknologian ja pitkään lääketieteen käytössä olleiden raaka-aineiden ansiosta, sinun ei tarvitse huolehtia tuotteen turvallisuudesta tai kestosta, sillä se on tehty jo puolestasi-


  • Ellansé on 100 % biohajoava, eikä aiheuta arpeutumista ihossa.
  • Ellansé ei allergisoi, eikä aiheuta tulehduksia.
  • Ellansé on ainoa tuote maailmassa, joka voi täyttää täydellisen täyteaineen kriteerit kustannustehokkaasti.

     Valitettavasti olen hukannut kaikki viimekertaiset  "ennen ja jälkeen kuvat", mutta yritän saada seuraavalla kerralla tänne teille muutaman kuvan näytille.


                                         Jos aihe kiinnostaa, kannattaa pysyä "kuulolla"  :))


                 Mitä te olette mieltä tästä kaikesta? Entä onko kenelläkään kokemusta Ellansésta?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti