Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



lauantai 26. tammikuuta 2013

LöytöjäLöytöjäLöytöjä



Tsekatkaa mitä mahtavia -70% alennuslöytöjä

Nyt on aivan pakko tulla kertomaan miten ihania löytöjä tein kotiin.

En ole juurikaan koskaan pitänyt Iittalan mariskooleista, mutta en kertakaikkiaan voinut jättää niitä kauppaan, kai niille jotain käyttöä joskus keksin, vaikka tuhkakupiksi jos ei muuta :D

Meillä ei oikeestaan ole kunnon maljakoita, esim. leikkokukille, tai on jos ikean halpismaljakot otetaan huomioon, mutta ne on jossain kaapin perällä ja saa tästedes pysyäkkin siellä. Nyt eturiviin  (kaappiin piiloon kylläkin ) pääsee kaksi kaunotarta. Voi vitsit, heti teki mieli ostaa pari ruusukimppua :)

Iittalan kivi-tuikkukuppeja löytyi jo entuudestaan kotoonta ja kaksi isoa löytää paikkansa ja tarkoituksensa aivan varmasti.

Ja todellisena extreme-ostoksena tulivat aalto-muotoiset tammiset tarjoilualustat. En ole ihan varma mihin niitä käytän, mutta ne ovat oikeastaan tosi upeat. En ole koskaan oikein lämmennyt tammelle, mutta aloin jo miettimään kotiin jotain tammisia kalusteita tai yksityiskohtia...

Olen aika tylsä ja rajoittunut kodin värimaailmassa, joten siksi kaikki niin pliisun värisiä, vaikka tarjolla olikin paljon eri vaihtoehtoja. Nämä ovat mielestäni värejä joihin ei kyllästy ja voi käyttää ympäri vuoden.


Tarviiko mun enempää selitellä???


...noista merkityistä ovh hinnoista lähti -70% pois, oli nimittäin ihan puoli-ilmaisia



Ja sitte vielä yksi "aarre" jonka olen kuullut olevan ihan loistava , nimittäin

Pro Balance 18 cm.n 'santoku' yleisveitsi ovaalihionnalla

-Pro Balance - veitsi kuin unelma!
Personoidulla veitsellä viet leikkaamisen uudelle tasolle. Pro Balance-veitsien tasapainotettavan veitsikahvan ansiosta voit tasapainottaa veitsen omien mieltymyksiesi mukaan juuri sinulle sopiviksi.
Veitsen terä on laadukasta japanilaista terästä-

Ovh. 99e ja tämäkin irtosi -70% alennuksella, jippiiiiii.






Nämä kaikki siis naurettavan edullisesti, näistä löydöistä tuli hyvä mieli :)

Mitäs sanotte?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti