Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



lauantai 12. tammikuuta 2013

Sensai Triple Touch Compact

 

...on salikassini pelastus. Joskus treenien jälkeen on pakko piipahtaa nopeasti kaupassa tai hoitamassa jotain muita pikku juttuja ihmisten ilmoilla.  Mukana en todellakaan kanna meikkipussia, mutta tämä pikku rasia kulkee näppärästi menossa mukana ja sillä hoituu nopea nassukan freesaus treenin jälkeen, jos johonkin on mentävä.

Sensai Triple Touch Compact-peiteväri-puuteripakkaus on ollut minulla jo jonkin aikaa, ja on suorastaan harmittanut kun en ole osannut ottaa sitä käyttöön muuten. Mutta  vihdoin kekkasin, että sehän on ihan perfecto salikassiin mukaan.


Sensai Triple Touch Compact on peitevoidepakkaus, joka sisältää kaksi peitevoidetta ja kiinteän puuterin. Kosteuttava, väritön peitevoide silottaa ryppyjä. Samettinen, värillinen peitevoide tasoittaa ihon värivirheitä. Silkinpehmeä puuteri viimeistelee lopputuloksen. Iho näyttää virheettömältä ja heleältä koko päivän ajan. Löytyy kolme sävyä: Light, Medium ja Dark.


                                                              Hinta n. 51,00€



Kantaako teistä kukaan urheilukassissa mukana mitään meikkituotetta?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti