Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



torstai 10. tammikuuta 2013

Clarinsit korkattavana



n. 30,40€
Clarins Instant Make-Up Remover- silmämeikinpoistoaine on yksi lemppari silmämeikinpoistoaineista. Tässä välissä  ostin nuukuuksissani yhden edullisemman merkin silmämeikin poistoaineen ja ikävä kyllä se oli joka kerta yhtä kärsimystä poistaa meikit silmistä. Vanulappuja meni ainakin sata per kerta ja silmät oli hellinä siitä hankaamisesta, kun meikki ei vain kertakaikkiaan irronnut, vaan levittyi pitkin silmienympärysihoa. Raivostuttavaa, mutta käytin silti pullon melkein loppuun.


Huh ihanaa, korkkasin jälleen vanhan suosikkini:


Clarins Instant Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaine poistaa voimakkaan ja vedenkestävän silmämeikin tosi tehokkaasti ja hellävaraisesti, ilman voimakasta hankausta. Sopii erittäin hyvin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Dermatologisesti testattu. Soveltuu herkimmällekin silmänympärysiholle. Tuotteen kaksivaiheisen koostumuksen alemmassa osassa ruusu- ja ruiskaunokkiuute kosteuttavat, pehmentävät ja rauhoittavat silmänympärysihon. Ylemmässä osassa vaikuttavat erittäin hienojakoiset öljyt, jotka pehmittävät ja edistävät tehokasta puhdistusta.


Ja toisena korkattavana itselleni uusi ja tarpeellinen tuttavuus:

Clarins HydraQuench Cream Mask- kosteuttava voide-naamio

n. 43,00 €
Kosteuttavaa namiota hyllystä ei vielä löytynyt joten paikka oli toki täytettävä. Talvi hipiäni kiittää, tämä tuote on ihana! Naamio kosteuttaa intenssivisesti kuivunutta ihoa kaikissa ilmastoissa ja kaikkina vuodenaikoina. Varmistaa, että iholla on tasapainoinen kosteustasapaino ja pitää ihon raikkaana koko päivän ajan. HydraQuench Cream Maskilla on ylellinen, kermainen koostumus ja miellyttävä tuoksu ja se antaa iholle kauniin hohdon ja runsaasti kosteutta. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 min, loput hierotaan ihon sisään, itse pyyhin pois loput kasvovedellä.
Tästä taisi tulla yksi Must have- tuotteeni, ainakin talviajaksi.




Ainiin ja yksi ihana puolen hinnan Ale-löytö vielä:

Joli Rouge Brilliant -Pink Coral nro.16: Huulipuna pehmeällä, kermaisella koostumuksella ja täyteläisyyttä antavalla vaikutuksella joka luo herkulliset huulet. Pehmittää huulia ja sen väri ja kiilto on  täydellinen. Tuoksuu ihanasti punaisilta hedelmiltä ja maistuu makealta. Väri on ihana "pinkihtävä" koralli, ennemmin ehkä kesäväri mutta menee talvellakin. Tämä mahtilöytö jäi maksamaan about 12 € alennuksen jälkeen. Viereinen kuva ei kyllä anna ihan oikeaa käsitystä väristä.









Heipsunkeikun ja hyviä ale-löytöjä teillekin :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti