Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Huippu halpislöytö





...nimittäin IsaDoran B.B Cream All-in-One Make Up!



Ihoni käyttäytyy nyt hyvin kummallisesti johtuen tästä, ah niin vaihtelevasta talvi-ilmasta.
Hehkutin aikasemmin Garnierin BB-voidetta joka on kuin luotu minun rasvaiselle hipiälleni, mutta nyt pakkaspäivinä  huomasin sen "imevän" ihoni päivän aikana ihan kuiviin. Siispä tämä IsaDoran puteli tarttui kaupassa käteeni juuri kreivin aikaan ja osoittautui aivan nappiostokseksi.




 

Sävyt: 01 Fair, 03 Medium, 05 Tan





Voide on hyvin kevyt koostumukseltaan, sulautuu ihoon hyvin ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Monipuolinen voide lupaa tasoittaa, kosteuttaa, sävyttää, peittää ja SPF 12 suojaa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Tätä voi käyttää myös meikinpohjustuksena jos haluaa laittaa peittävämmän meikkivoiteen vielä päälle. Itse levitän sävyn 03 Mediumin kasvoille siveltimellä ja sipaisen Diorin uudistunutta Nude-meikkipuuteria hieman päälle ja tulos on oikein mieluinen.


Diorskin Nude meikkipuuterista käytän sävyä 030- Medium Beige

IsaDora nosti pisteitään tämän tuotteen ansiosta ihan täysin, tosin en ole kummemmin sarjan tuotteita ennen edes käyttänyt, mutta jokatapauksessa olen ihan älyttömän tyytyväinen löydökseen joka tuli eteen sattumalta. Hinta taisi olla 19.90e.

Joskus aikaisemmin voivoittelin sitä, kun Diorin kolmenvärin Natural Glow-meikkipuuteri poistui valikoimasta. No ei se mitään, tämä uudistunut Nude-meikkipuuteri on kyllä myös ihana, tosin ei anna kasvoille hehkua samalla lailla mutta ihanan samettinen koostumus ja nätti lopputulos. Ei voi olla kun tyytyväinen :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti