Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



tiistai 4. joulukuuta 2012

Pikku budjetilla hehkeäksi


Erään tuttavani sanoja
 lainatakseni "jotain kulahtaneelle ja väsähtäneelle kotiäidille, muistaen kotiäidin tulot".  Tätä postausta oli itseasiassa tosi kiva tehdä, koska tällaista toivoi useampi kuin yksi ihminen.
Tiedän ettei kaikkia kiinnosta, tai vaikka kiinnostaisikin niin ole aikaa perehtyä kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden laajaan skaalaan. Eikä se tarkoita sitä etteikö haluaisin hoitaa ulkonäköä ja käyttää tuotteita. Plus se, että yllättävän moni ei tiedä mitkä tuotteet sopivat omalle ihotyypille tai moni ei osaa sanoa minkälainen oma ihotyyppi edes on, joten on epävarma kaikista tuotteista joita omalle iholle laittaa.  Haluaisin niiiin kovasti auttaa kaikkia näiden asioiden kanssa! :)

Onhan myös sanomattakin selvää, etteivät kaikki halua tuhlata kohtuuttomia summia kosmetiikkaan. Noh, jokainen nainen (uskoisin ainakin näin) haluaa kuitenkin näyttää hyvältä, oli elämän- ja budjettitilanne mikä tahansa.
Kokosin tähän kaikki sellaiset ehdotelmat, joita itsekin voisin käyttää ja melkein kaikkia näistä olen käyttänytkin, joten voin käsi sydämellä suositella :)
Nämä ovat tilattavissa mm. Sokoksen kauneuden verkkokaupasta. Ajattelin myös niitä kotiäitejä, sillä lasten ollessa päiväunilla äiti voi hyvinkin shoppailla netissä :) (tosin värikosmetiikkaa on mahdoton tilata summamutikassa) Ja muutenkin tuotteet ovat sellaisia jotka löytyvät myös pienempien kaupunkien valikoimista. Niin, ja saahan sieltä bonukset, vaihtelevat s-etutarjoukset ja nopea toimitus joka on muutes joulu-aattoon asti 0e. Mutta meikkejähän saa myös ihan marketeista.
Halusin panostaa hiukan enemmän ihonhoitotuotteisiin kuin meikkeihin, sillä hyvin hoidetulla iholla kaikki meikitkin näyttävät hyvältä!





Malu Wilz Soft Cleansing Milk: Hellävarainen, kosteuttava puhdistusmaito  14,90e


Malu Wilz Hydro Tonic: Kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi, sopii myös vanulappujen kera silmähauteeksi. Tämä sopii aamuisin yksin puhdistamaan yön hiet ja kertyneet talit kasvoilta. 12,90e

 <-- Loreal Yout Code Luminizer-seerumi:
Häivyttää ihon värivirheitä, antaa heleyttä väsyneelle iholle. Aamuin illoin puhdistetulle iholle. 19,90e

--> Malu Wilz Thalasso Vital Treatment: Kosteuttava ja elvyttävä kosteusvoide saa ihon näyttämään elivoimaiselta. Aamuin illoin, puhdistetulle iholle, seerumin jälkeen. 26,50e   








  - -> Malu Wilz Aquamarine Eye Gel: Ihastuttava silmäympärysgeeli joka sisältää kauneushelmiä. Helmet sisältävät aktiiviainesosia jotka tuovat
iholle pitkäkestoista kosteutta, palauttaa ihon kimmoisuuden ja näin juonteetkin silottuvat. Käytetään aamuin illoin. 23,50e







--> Maybelline Fit Me: Hehkeä, hengittävä ja tosi luonnollinen ja kaunis lopputulos. Helppo meikkivoide levittää vaikkapa sormin. 13,50


 
 
Lumene Red Neutralizer: Peitevoide joka on erittäin pigmenttipitoinen, peittää täydellisesti ihon
pikku virheet, punoituksen, couperousan, arvet, tummat silmänaluset jne..
 laitetaan ennen meikkivoidetta tarvittaviin kohtiin. Levitetään sormin. 12,90e





 --> We care Icon Magnetic Eyes: kulmakynä jonka toisessa päässä kierreharja. Kulmakynällä muotoilet ja viimeistelet kauniit kulmakarvat ja harjalla pehmennät jäljen. Valikoimassa kolme hyvää sävyä. 5,90e

 


       



Gosh Luomiväripaletti: Monikäyttöiset sävyt yhdistää ja häivyttää 14,90e
Rimmel Nestemäinen rajaus, tarkka, kestävä jälki 8e
Loreal telescopic false lash: Näyttävät siistit ripset, helppokäyttöisellä harjalla 17,90e
 



Lumene: Sipaisu poskipunaa antaa heti ilmettä ja muotoa kasvoille.
Valitse vaikkapa sävy 2 :) 12,90e




Lumene Natural Code: Huulille herkullista kiiltoa 6,90e
 
 
 
 
 
 
Lumene Touc of Radiance: valopuuteri antaa valoisaa virheettömyyttä iholle. Käytä meikkivoiteen levityksen jälkeen tai tarvittaessa meikin korjailuun 14,90e
 
Illalla meikkien poisto Malu Wilzin putsareilla + sinun silmille sopivalla silmämeikipoistoaineella. Puhtaalle iholle sitten seerumi, voide ja silmänympärysvoide.
 
Nämä tuotteet ovat kaikki hyvin siedettyjä, joten uskon niiden sopivan hyvin monelle teistä, kunhan oikeat sävyt ja ihotyypinmukaiset hoitotuotteet löytyvät. Kysykää kosmetiikka-osaston henkilökunnalta jos epäilyttää, he neuvovat ihan varmasti, mielellään :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. ihanaa :) nyt kun veronpalautuksetkin maksettiin niin miä lähen shoppailemaan..ja aion testata suosittelemiasi tuotteita (tai ainakin osaa)! kiitos postauksesta :)

    VastaaPoista
  2. JEEEE! Kiva jos löytyi jotain sellaista jota tekee mieli kokeilla :)) Ihania shoppailuhetkiä sinne!!!

    VastaaPoista
  3. Mä tiedän ihotyyppini mutta silti en tunnu löytävän sitä sopivaa kasvojen putsaus ja kosteuttaja tuotetta. tai no yksi sarja löytyy,mutta ihan julmetun kallis, joten en ole raaskinut ostaa. exuviancen tuotteet siis.

    VastaaPoista
  4. exuviancea ole koskaan kokeillut, tai ylipäätään oikein mitään ns.hoitolasarjaa...tutkiskelin netistä tota exuviancea, vaikutti kyllä hyvältä sarjalta!

    VastaaPoista