Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



lauantai 22. joulukuuta 2012

Uuden tuotteen lumoissa

  

Pakko tulla hehkuttamaan uutta käyttöön otettua silmänympäryshoito-voidetta. Useat silmänympärystuotteet saavat  mulla aikaan sen, että aamulla herättäessä silmät ovat turvonneet ja ihan kaikkea muuta kuin hehkeät ja freshin tuntuiset. Täydellisen tuotteen löytäminen on ollu siis aikamoista hakuammuntaa, varsinkin kun juonteita on selkeästi muodostunut silmien ulkonurkkiin ja haluaisin hoitaa niitä hyvin, jottei ne ainakaan syvene siitä.

Vihdoin siis korkkasin koulutuslahjaksi saamani Dior Multi-Perfection Eye-Treatment:in. Ensin en ollut kovinkaan innoissani lahjasta, koska olin varma että se olisi aivan liian hoitava ja saisi aikaan silmänympäryksissäni jotain muuta mitä haluaisin. Mutta kaikki hyvin, tuote todella lunastaa lupauksensa. Nyt kahden viikon käytön jälkeen olen tosi tyytyväinen, että otin tuotteen käyttöön kaikkien epäilysten jälkeen.

Diorin Capture Totale-sarja korjaa kaikkia näkyviä ikääntymisen merkkejä. Tuotteet ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat häivyttää ikääntymisen merkit iholtaan, eli juonteet, veltostunut, samea ja eloton iho, maksaläiskät ja epätasainen iho saavat kyytiä tältä "tuoteperheeltä".


Dior Capture Totale Multi-Perfection Eye-Treatment (n.120e)


Pakkaus on ihana, kynämäinen, hyvin kädessä pidettävä pullo, pumppumekanismilla. Tuote raikastaa, rauhoittaa ja kiinteyttää simänympärysihoa. Koostumukseltaan voide on kevyt ja pehmeän tuntuinen.
Häivyttää ja ehkäisee myös tuvotusta ja tummuutta.


Silmänympärysihon hoidosta:

-Nuppineulanpään kokoinen määrä silmänympärysvoidetta riittää.

-Levitä voide puhdistetulle iholle hellävaraisesti taputtelemalla sormenpäillä lymfakierron mukaisesti silmän sisäkulmasta ulkonurkkaan päin.

-Levitä voidetta alaluomelle, kulmaluulle ja kulmakarvojen alapuolelle. Voidetta ei suositella käytettäväksi liikkuvalle luomelle.

-Naisille silmänympärystuotteiden käyttö suositellaan aloitettavaksi silloin, kun alkaa käyttää silmämeikkiä, usein jo teini-iässä. Silmämeikit kuten luomivärit ja eye-linerit kuivattavat ohutta silmänympärysihoa ja vaikkei meikkiä käyttäisikään, olisi silmänympärystuotteen käyttö hyvä aloittaa viimeistään noin 20 vuoden iässä.

-Silmänympärysiholle tarvitaan omat erikoistuotteet, sillä ihon ohuuden takia tuotteiden tulee olla kevyitä emulsioita tai geelejä. Vaikuttavat aineet imeytyvät silloin paremmin.

-Silmien ympärille eivät tavalliset kosteusvoiteet sovellu, koska ne voivat aiheuttaa silmien turvotusta estäessään kosteuden haihtumista iholta. Lisäksi tavalliset kosteusvoiteet voivat sisältää silmiä ärsyttäviä aineita tai hajusteita.

-Koska erilaiset ihot tarvitsevat erilaisia tuotteita, tulee selvittää ihotyyppi ja mihin ongelmaan haluaa apua.


Että tämmöistä tällä kertaa, ja nyt käsi ylös kuka käyttää tavallista päivä-tai yövoidetta myös silmänympäryksille?  ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti