Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



perjantai 7. joulukuuta 2012

Tuoksujen Sinfoniaa




Hyllyt notkuu tuoksuja. Toinen toistaan sievemmässä pullossa. Rakastan niitä kaikkia!
Tekee joka kerta yhtä pahaa heittää yksikin loppunut tuoksupullo roskiin.
Ne ovat ihanuuksia jotka saavat tuntemaan oloni, naiselliseksi naiseksi!

Olen monesti miettinyt miten kauhea rangaistus olisi olla astmaatikko, tai muuten vaan hajusteyliherkkä. Toivon, toivon ja vielä kerran toivon, ettei sellaista tulisi koskaan, kuitenkin työskentely niiden parissa voi hyvinkin altistaa niille.

Kaapistani löytyy hyvin laaja skaala tuoksuja. Jokaiseen hetkeen ja tunnelmaan omansa.
Tiedän, olen yli-sekakäyttäjä ja suorastaan jokaisen astmaatikon ja migreeniherkän ihmisen painajainen!  What ever, en siltikään astu ulos asunnosta ilman tuoksua. Ja mielummin enemmän  kuin vähemmän, heheh :D


Listasin tähän viisi tämän hetken eturivin tuoksua ja vähän niiden tuoksukuvauksia.





Versace-Vanitas EdP:Tyylikkyyttä, ylellisyyttä, ainutlaatuisuutta. Turhamaisuuden ja kauneuden uusi kohtaaminen tuoksussa, joka tuo mieleen valkoisten kukkien hauraan tuoksun tuulenvireen puhaltaessa.Kukkia, limeä, freesiaa, seetripuuta ja tonkapapuja. Erittäin sensuelli ja kiehtova tuoksu.





 
Miss Dior-Eau Fraiche: Elegantti, raikas ja sädehtivä tuoksu joka kätkee sisälleen bergamottia, gardeniaa ja patsulia.



 
Givenchy-Dahlia Noir EdT: Flirttaileva, pinkki coctail hienostuneelle leidille. Ihana sekoitus ruusua, myskiä, mandariinia, santelipuuta, vanilijaa ja seetriä.




 
Gucci-Guilty EdP: Kukkais-itämainen tuoksu uskaliaille naisille. Tuoksussa sekoittuvat raikkaat vivahteet mandariinista ja kukista mausteisten ja lämpimien vivahteiden kanssa. Guilty-nainen on uskalias ja haastavan ylellinen nainen joka ajattelee vain nautintoa ja huveja.



 
Chloé EdP: Pitää sisällään Chloé-naisen luovan, itsevarman persoonallisuuden. Tuoksussa klassinen ruusu muuntuu eläväiseksi parfyymiksi, joka vangitsee naisen sielun ainutlaatuisuudellaan. Alkutuoksussa yhdistyy freesia, litsiluumu ja pioni. Sydäntuoksu koostuu ruususta, magnoliasta ja kielosta. Lopuksi tuoksun viimeistelee seetrin, meripihkan ja hunajan lämmin yhdistelmä.
 
 
 
 
 
 
 
Ja tämä postaus avasi silmäni ainakin sen verran, että huomasin kaikkien tuoksupullojen puhuvan samaa  muotokieltä?! Omituista ja yllättävää, en ole ennen tullut ajatelleeksi koko asiaa, vaikka pidän pulloja vuoronperään käsissäni päivittäin. Piti oikein mennä katsomaan kaappiin ja varmistamaan miltä muut tuoksupullot näyttivät, oli siellä monen muotoisia mutta jostain syystä juuri nämä neliömäiset ovat tällä hetkellä In.
 
Onko kellään samoja tuoksu-mieltymyksiä?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

















 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti