Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Täydellisen ripsivärin metsästys!

Olen varmasti epätoivoisin ripsivärin metsästäjä ikinä. Tai noh, itseaiheutettua. Niiden ihanien, helppojen ripsienpidennysten poiston jälkeen, silmäni ovat näyttäneet ihan alastomilta ja siitä tämä täydellisen ripsarin metsästys sitten alkoikin. Olen kokeillut vaikka ja mitä. Nyt ajattelinkin listata tänne tämänhetkinen suosikkiviisikkoni, nämä ovat tällä hetkellä ne ainoat joille voin vilautella vihreää valoa.
 1. Lancome Hypnose Drama:
"aaltomainen" harja ensin hieman epäilytti, mutta ihastuin silti. Tuuheuttaa ripset heti ensimmäisellä vedolla. Näistä viidestä ehdokkaasta ehdottomasti paras ja olen ostanut monta putkiloa. ( n.35e)

2.Lancome Hypnose Dolls Eyes:
tämä lupaa "nukkemaiset silmät", pituutta, kaarevuutta ja volyymia. Omiin piikkisuoriin ripsiini jäi kaarevuus vielä hakuseen mutta muuten hyvin toimiva ripsari. (n.35e)

3. Loreal Lash Architect 4D:
tällä saa näyttävät ripset, kuitujen ansiosta pituutta tulee ripsiin tosi hyvin. Ehdottomasti paras ripsiväri "halpishyllystä". (n.18e)


4. Sensai Separating & Lenghtening 38c':
erotteleva ja pidentävä. Tekee todellakin sen minkä lupaa.Pestään lämpöisellä vedellä pois. Tämä on alaripsieni pelastus. (n.30e)

5. Maybelline Illegal Lenght: 4mm kuidut herättivät heti kiinnostukseni. Pituutta tulee kyllä, mutta ehkä liimasi hiukan ripisä yhteen.Vaatinee siis vielä harjoittelua, kehityskelpoinen. (n.17e)

Muistutus kaikille: vaikka ripsiväri olisikin vesiliukonen, niin se EI tarkoita sitä, että se poistetaan pelkällä vedellä. Silmämeikinpoistoaine on ihan ehdoton, vaihtoehtoja monelta sarjalta/merkiltä, myös herkkäsilmäisille. Haluathan olla kiltti hentoisille ripsillesi ja herkälle silmänympärysihollesi?

Alla kuvassa uusin tulokas, Helena Rubinsteinin Spectacular Extension Mascara.(n.37e) Tämä ei ole päässyt vielä ripsiin asti joten kerron myöhemmin tykästyinkö vai lentääkö roskakoriin. Tällä hetkellä ainakaan ei ole Lancomen ripsareiden voittanutta :)

Onko kenellekään suositella minulle jotain ihan huippua?


4 kommenttia:

  1. L'orealin Telescopic Mascara on mulle ihan ehdoton! On löytyny meikkipussista jo ainakin 3:n vuoden ajan.

    VastaaPoista
  2. Oletpa ollut uskollinen :) Se taitaa olla aika monen suosikki, ihmettelen kyllä miksi en itse ole kokeillut :D

    VastaaPoista
  3. Oon toki siinä sivussa kokeillu muitakin esim. Maybellinen The Falsies Volum' Express (Black Drama), joka on kans hyvä, mut tosta Telescopicista en luovu :D. Sen harjan ansiosta ripset saa eroteltua ja ei tuu "kokkareita", eikä muuten karise.

    VastaaPoista
  4. Lancomen l´extreme ollut käytössä jo 9 vuotta :) Se on paras!

    VastaaPoista