Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



lauantai 24. marraskuuta 2012

Glorian listalle päässeet tutut-jutut

Gloria-lehti valitsi taas vuoden parhaat kauneustuotteet. Listalle päässeiden ihonhoitotuotteiden joukosta löytyi pari samaa tuotetta jotka löytyvät myös minulta. Pieni katsaus siis niihin.




Sensai Prime Solution -kosteuttava silkkivesi

Japanilaiset naiset ovat ahkeria ihonhoitorituaaleissaan, joka olisi hyvä myös meidän oppia. Kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus. Tämä Prime Solution on kaksoiskosteutuksen ensimmäinen vaihe. Tuotteella valmistellaan iho vastaanottamaan hoitovoide.
Upea lasipullo muistuttaa muodoltaan sillkiäistoukkaa ja pullo on kätkenyt sisälleen mm. koishimaru-silk EX-uutetta.
Ihanan lempeä, huumaavan puhdas tuoksu. Pieni määrä riittää, vaikka kasvot suorastaan "huutavat" silkin kosteutta lisää iholle. Tämä koukuttaa! (n.155e/75ml)

(...tulen palaamaan Sensain kaksoispuhdistus ja -kosteutus-aiheeseen, koska yllätys yllätys, olen siihenKIN höblähtänyt :D )







Garnier Miracle Skin Perfector -combination to oily skin

Jopa minä, vannoutunut meikkivoiteiden ystävä hurahdin täyttä päätä tähän.Tässä tuotteessa on todellakin hinta-/laatusuhde kohdallaan. Saatavana kaksi sävyvaihtoehtoa joista itse käytän Mediumia. Tämä on helppo ja huoleton levittää. Vaikka tuotteessa on kosteutus mukana, ainakin minun on pintakuivalle iholle laitettava alle kosteusvoide. Käytän BB-voiteen meikkivoiteen sijasta, sipaus puuteria vielä päälle ja avot!

HÄIVYTTÄÄ
Mineraalipigmentit sulautuvat ihoon hetkessä häivyttäen epäpuhtauksia ja tehden ihosta virheettömän näköisen.
KOSTEUTTAA
Lipiduren ja Hyaluronihapon mikrokapsulointi tuplaa kosteuden iholla, pitäen sen kosteutettuna ja terveen näköisenä.
PEITTÄÄ
Tasoittaa välittömästi ihon pintaa antaen luonnollisen vaikutelman.
HELEYTTÄÄ
Antioksidanttinen C-vitamiinijohdannainen antaa iholle kauniin ja heleän sävyn.
SUOJAA
Aurinkosuojakerroin 15 auttaa suojaamaan ihoa estäen auringon haitallisia säteitä. (n.13e)



Kenen muun suosikkituotteita löytyi Glorian ranking-listalta?


























2 kommenttia:

  1. Vielä ei ole minulla noista mitään, mutta kohta saattaa ollakin. Voisin kokeilla tuota BB:ä, kun kuulostaa hyvälle. Täytyy siis testata, onko se tarpeeksi peittävää minulle.

    VastaaPoista
  2. Tuo tuote yllätti minut ihan täysin! Kannattaa huomioida että niitä on kahta erilaista. Toinen kuivalle/normaalille iholle ja toinen seka/rasvaiselle iholle. Itse käytän jälkimmäistä joka on myös himpun verran peittävämpi. Suosittelen käsi sydämellä :)

    VastaaPoista