Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kosteuskylpyä vartalolle

Olen ollut aina tosi laiska vartalon ihonhoidossa.  Olen kuitenkin vihdoin saanut otettua sen rutiiniksi, muun ihonhoidon lailla. Kerta viikossa kuorinta ja joka päivä kosteutusta, niin iho pysyy kimmoisana ja terveen värisenä.
Kuivaharjausta teen aivan liian harvoin, vaikka se sopisi jokapäiväiseksi ihonhoidoksi sillä se poistaa kuollutta ihosolukkoa, elvyttää verenkiertoa, tasoittaa ja kiinteyttää rasvakertymiä.

Nämä tuotteet ovat tällä hetkellä käytössä

Lancome Nutrix Royal Body-vartalovoide 400ml (n.36e) Jätti-pumppupullo. Tosi ravitseva voide joka takuulla vie iholta hilseilyn ja karheuden.

Biotherm Beurre Corporel-vartalovoi 200ml (n.33e)
Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Ihanan kermainen koostumus ja raikas tuoksu. Imeytyy hyvin. Ainut miinus on se, että tuotetta joutuu "kauhomaan" sormilla, inhoan sitä kun kynsien alle jää voidetta jemmaan.

Clarins Body Treatment Oil-vartaloöljy 100ml (n.45e)
Öljyt ovat olleet niitä viimisiä joiden kanssa olen ollut tekemisissä. Mutta tämä Clarinsin vartaloöljy on muuttanut mieleni. Tuote on 100% luonollinen ja sisältää kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. Tuoksu on aika "tuju" mutta samalla kiehtova. Käytän suihkun jälkeen kostealle iholle. Miinuksena mainitsen pullon suu-aukon josta holahtaa öljyä usein liikaa.

Dove Summer Glow-kevyesti päivettävä vartalovoide 250ml (n.5e) Antaa sopivan päivetyksen kalpealle talvi-iholle. Käytän pari kertaa viikossa, sävyä medium. Joskus laitan voiteen huolimattomasti eikä siltikään jää rajoja, siitä iso plussa!

Muitattehan, että suihku tai kylpyveden lämpötila ei saisi nousta yli 37' C asteen. Itsehän taistelen vielä tuota vastaan, sillä rakastan tulikuumassa vedessä lotraamista :D
Myös jatkuvat painon nousut ja laskut heikentävät ihon laatua.

Nyt kaikki kipinkapin antamaan iholle kosteuskylpyjä!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti