Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



maanantai 19. marraskuuta 2012

Meillä on vain yksi iho!

...niin, meillä tosiaan on vain yksi iho ja sitä tulisi hoitaa ja vaalia. Olisimpa ymmärtänyt sen jo 15 vuotta sitten, silloin kun aloin käyttämään kosmetiikkaa. Tai olisimpa ymmärtänyt, että meikki tulee poistaa kasvoilta jollain muulla kuin tavallisella Bliw-käsisaippualla (luit oikein, apuaaaa!!!) ja että kosteutta tarvitsee myös seka- ja rasvainen iho. Ei, en ymmärtänyt.
Jos olisin jo nuorempana hoitanut ja hellinyt ihoani ihotyypilleni sopivilla tuotteilla, olen lähes varma ettei tämän hetkisiä pieniä pintajuonteita olisi vielä syntynyt ;) Nyt otan kaiken takaisin, törsään ihonhoito tuotteisiin ihan juuri niin paljon kuin kukkaron nyörit antavat myöten, ihan vaan rakkaudesta omaan ihooni, purnukoihin ja tuubeihin :)


Clarins-sarja on yksi puhdistustuotteiden lemppareistani. Kohtuuhintaisia, paljon vaihtoehtoja, helppokäyttöisiä ja ihanan tuoksuisia tuotteita.

Seuraavat tuotteet ovat löytäneet paikkansa kylppärin hyllyltä.


1. Gentle Foaming Cleanser With Cottonseed: helppo putsari jos laiskottaa ja haluaa pestä kasvot vaikkapa nopeasti suihkussa. Voide vaahtoaa hieman ja puuvillansiemenet kuorivat ihanan hellävaraisesti. Tuoksuu miellyttävälle ja jättää iholle puhtaan tunteen.
2. Cleansin Milk: täyteläinen puhdistusemulsio joka vaatii viimeistelyksi vielä kasvoveden
3. Toning Lotion: alkoholiton kasvovesi joka jättää iholle raikkaan tunteen

Minua miellyttää kovasti se, että tämän sarjan tuotteet ovat kasvipohjaisia ja sisältävät paljon kasviuutteita.
Tässä ensimmäinen pläjäys, mitä mietitte, ajatuksia?

Ihanaa viikonalkua kaikille,
 <3 Sand'






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti