Cosme-Holic

Tervetuloa seuraamaan himpun yli kolmekymmpisen, kosmetiikan parissa työskentelevän naisen kauneudenhoito-huumaa. Kirjoittelen blogissani enimmäkseen tuotekokeiluistani, onnistuneista ja varmasti myös niistä epäonnistuneista, mutta toki mukaan mahtuu muitakin itseäni kiinnostavia aiheita, siispä blogi on kokonaisuudessaan naisellinen sekamelska...niinkuin blogin takana oleva nainenkin!



keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Must have it!

Jokaisella meillä on varmasti ne "must have" tuotteet,  jotka on pakko olla olemassa syystä tai toisesta, tai ihan vaan siksi, että se on pinttynyt pakkomielle.



                                  
                               Sensai Cellular Performance, Total Lip Treatment (15ml, n.90e)
Huulten ja huulia ympäröivän ihon hoitovoide. Parantaa ihon omaa kollageenin laatua ja hoitaa juonteita suun ympäristössä, ns O-alueella. Kuukauden käytön jälkeen huomasin pienten pintajuonteiden kadonneen lähestulkoon kokonaan! Ihan huippua. Tämä on se purkki joka nököttää aina yöpöydällä. Yksi painallus iltaisin, suun ymärille ja huuliin. Tämä pitää huulet niin hyvänä, etten omista edes tavallista huulivoidetta. Täytyy myöntää, että purnukan hinta kirpaisee, mutta purkki kestää melkein vuoden verran.
 



 
Dior Addict ULTRA GLOSS (n.35e)
Huulikiilto sävy 257, sellainen hennon vaaleanpunainen. Joskus olen ostanut sattumalta ja nyt en voi vaihtaa enään mihinkään muuhun. Kaunis ,hoitava, ohut kiilto joka ei ole tahmainen eikä maistu pahalta.Tämä väri on poistumassa, joten hamstraus alkakoon, yksi avaamaton jo jemmassa :D
      


 
DIORSKIN Nude (n.60e)
Natural Glow Sculpting powder makeup-kiinteä meikkipuuteri. Joka on myös jäämässä     pois valikoimista. En kestä. Tämä on niin ihana tuote, varsinkin kesällä, mutta muulloinkin. Rasiassa kolme sävyä joista saa isolla puuterisiveltimellä sekoittamalla ihanan mixin, raikkaan, tasaisen ja heleän ihon. Käy pelkästään, mutta itse laitan bb- tai meikkivoiteen päälle. Onneksi olen jo ehkä keksinyt korvaavan tuotteen tämä tilalle...EHKÄ.
 
 
Onko kellään muulla pakkomielteisiä "must have"-tuotteita?

 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti